Naši atleti se sešli na domácím stadionu, aby poměřili síly s dalšími soupeři ze středočeského kraje. V nabité konkurenci chlapci obsadili 3. místo hned za družstvem SKP Nymburk a TJ Sokol Kolín.

V koulařské sektoru se představil Matěj Prokeš a výkonem 8,92m i celou soutěž vyhrál. Do finálové osmičky ve skoku dalekém se dostali dva domácí závodníci, Ivan Brožík a Matěj Prokeš, který pátým pokusem posunul svůj osobní rekord na 470cm, celkové 2.místo. V běhu na 60 metrů se do finále probojoval Ivan Brožík, který opět vylepšil svůj osobní rekord a cílovou čáru protnul v čase 8,30s. Do finále ho doprovodil Matyáš Calta 8,52s. Na 60 m překážek posunul hranici osobního rekordu Matěj Kříž 12,01s. Hod kriketovým míčkem a 6.místo Františka Kroužka za 45,77 metrů. Největší drama se vždy odehrává v poslední disciplíně a tou je štafeta 4x60 m. Za obrovského podpory domácích fanoušků si doběhla pro celkové prvenství domácí štafeta ve složení Prokeš, Michálek, Calta, Brožík.

Ve stejných disciplínách se předvedla i naše děvčata. Hned trojice dívek si vyzkoušela vrh 2kg koulí a všechny tři si posunuly osobní rekordy. Lucka Kopáňková9,05m, Barbora Horvátová 8,80m a Anna Pohunková 7,03m. V sektoru pro skok vysoký opět bojovaly o umístění tři domácí závodnice, Lucie Čedíková posunula osobní rekord na 133cm a Adéla Artusová na 125cm. Závod 60m překážek v podání Laury Řehákové a Lucie Čedíkové, opět ve znamení osobních rekordů 11,72s a 12,16s. Dálkařský sektor nám tentokrát tolik nepřál a do finále se probojovala pouze Jozefína Dudková s 402cm. Běh na 60m přinesl opět velkou radost domácímu publiky. Do finále postoupily hned tři domácí závodnice. Na třetím místě doběhla Rozálie Nápravníková v čase 8,65s, šestá doběhla ještě přípravková Šárka Ottlová 8,79s, což jí řadí na 4. místo v celorepublikových tabulkách ve své kategorii, a osmá Eliška Davidová s časem 9,03s . V běhu na 150 metrů stojí za zmínku výkon Karolíny Bubákové 21,74s a Rozálie Nápravníkové 21,42s.

Všem atletů a atletkám gratulujeme ke spoustě osobních rekordů a děkujeme za vzornou reprezentaci oddílů.